به گزارش اخبار ویژه به نقل از پول نیوز، نمایشگاه الکامپ 1402 سرانجام به کار خود پایان داد و شرکت‌های حاضردر این رویداد بسته به نوع هدف‌گذاری خود با مشتریان خرد و کلان، ارتباطی برقرار کردند. نمایشگاه الکامپ در کنار هدف اصلی خود که ارائه محصولات جدید شرکت‌های کوچک و بزرگ در حوزه کامپیوتر و تجارت الکترونیک است، برنامه‌های جانبی دیگری نیز مهیا کرده بود از جمله رویداد “الکامپ تاکز” که بستری برای مدیران شرکت‌های مختلف جهت ارائه چشم‌انداز شرکت‌ها بود.

شرکت به پرداخت ملت به عنوان یکی از بازیگران اصلی نظام پرداخت کشور، از جمله شرکت‌هایی بود که در رویداد الکامپ تاکز شرکت کرد. محمد مهدی تقی پور مدیرعامل شرکت به پرداخت ملت در این رویداد، چشم‌انداز و راهکارهای اختصاصی شرکت به پرداخت ملت برای نظام کارمزدی جدید را تشریح کرد.

تقی پور درباره نظام کارمزدی جدید گفت: در نظام کارمزدی جدید دو اتفاق در حال رخ‌دادن است، یکی بحث تعرفه و دومی تغییر رفتار است. در سیستم کارمزد جدید، یک تغییر رفتاری را شاهد هستیم که یک سری از ذی‌نفعان جدید هم باید هزینه‌هایی را پرداخت کنند که یکی از بازیگران اصلی در این شبکه پذیرندگان هستند. الان که پذیرنده باید بابت خدمت پول پرداخت کند، طبیعتاً انتظار هم خواهد داشت.

وی در خصوص دو نکته‌ای که در نظام کارمزدی جدید به آن اشاره نشده گفت: پذیرنده قرار است هزینه‌ای بابت خدمات پرداخت پرداخت کند. یک نکته اینکه انتظار گرفتن خدمات بهتر دارد یعنی باید دسترس‌پذیری سرورهای خود را بهتر کنیم و نکته دوم تمایز شرکت‌های مختلف پرداخت در ارائه سرویس‌های پرداخت است.

مدیرعامل به پرداخت ملت با تقسیم کردن پذیرندگان در نظام کارمزدی جدید بیان کرد: یک سری پذیرندگان خرد داریم که شامل برخی صنوف و پذیرندگانی می‌شوند که به‌صورت انفرادی فعالیت دارند. یک سری پذیرندگانی هم داریم که می‌توانیم آنها دسته‌بندی کنیم مثل شرکت‌های اینترنتی که درست است به ظاهر یک شرکت‌ هستند؛ اما حجم بالایی از تراکنش را دارند که این شرکت‌ها هم در قالب یک شرکت به‌تنهایی و هم در قالب صنف خود اهمیت دارند.

وی با تاکید بر اینکه در این موضوع باید یک سری راهکارهای شخصی‌سازی‌شده اراده بدهیم گفت: در روش کلاسیکی که پیش‌ازاین ارائه می‌دادیم، برای صنوف مختلف شرکت به‌پرداخت ابزار مختلفی تولید کرده و در حوزه سلامت، کیوسک‌های متصل به سیستم‌های HIS بیمارستان‌ها را آماده کردیم. همچنین بحث پرداخت در داروخانه‌ها را داریم که رفتار جدیدی در داروخانه‌ها در حال شکل‌گیری است و پرداخت با کیوسک داروخانه‌ها را به سمتی می‌برد که از استخدام صندوقدار بی‌نیاز شوند.

تقی پور درباره خدمات و راهکارهای اختصاصی شرکت به پرداخت ملت در نظام کار مزدی جدید گفت: در حوزه سوپرمارکت، بحث اتصال ترازو به پایانه پوز را داشتیم، یک سری صندوق‌های فروشگاهی بود که به سیستم به پرداخت متصل می‌شد و بحث بارکدخوان‌ها بود و بحث دیگر پیش پرینتری بود که به صنوف می‌دادیم.

وی با اعلام اینکه در پروژه‌های دولتی هم پروژه فارا یا بحث کالابرگ را داریم گفت: کالابرگ یک راه‌حل کاملاً اختصاصی است که با همکاری وزارت رفاه در حال انجام است که یارانه‌های اعتباری را بر روی پوز‌های (کارت‌خوان) PSP اجرایی می‌کند؛ یعنی کارت‌خوانی که به مشتری خود می‌دهیم، سرویس پرداخت را ارائه می‌دهد و از طرفی هم روی شبکه غیرنقدی و اعتباری کالابرگ در حال کار است. این یک سرویس ارزش‌افزوده‌ای است که روی دستگاه‌های به پرداخت پیاده‌سازی شده است.

مدیرعامل به پرداخت گفت: بحث بعد سرویس خرید اعتباری است که الان خیلی از شرکت‌ها باتوجه‌ به رفتار جدید بازار، روی بحث‌های اعتباری علاقه دارند این سرویس‌ها را روی پوزها و کارت‌خوان‌های هوشمند اندرویدی بگیرند که در به پرداخت تولید می‌کنیم.

تقی پور ابراز امیدواری کرد که شرکت به پرداخت بتواند نوآوری‌های خود را آن‌چنان که تا الان در صنعت داشته، با ابزارهای شخصی‌سازی شده که برای پذیرندگان تولید کرده، ادامه بدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − چهار =