مردم سوریه با شرکت در انتخابات ۲۶ می (۵ خرداد) قصد دارند پیام قدرت خود را به دشمنانی بدهند که در ده سال گذشته حمایت از تروریسم و مخالفت با ساختار سیاسی این کشور را سرلوحه کار خود داشتند.
به نقل از اخبارویژه –  از دمشق، پیش از هر چیز این حرف و خواست سوری ها است که باقی می ماند و قلم هایشان که برای انتخابات آماده می‌شود، قوی ترین پیام را برای دشمنان به رشته تحریر در خواهد آورد. این پیام که سوری ها می‌خواهند بلندای دیوارهای حاکمیت خود را حفظ کنند تا دست تروریست ها و اشغالگران به آن نرسد.

به همین دلیل مردم تصمیم خود را گرفته و گزینه خود را ا علام کرده‌اند و بر این اساس، روز 26 ماه می (5 خرداد) روز ملی و آغاز تقویم جدید در دستور کار دموکراسی این کشور خواهد بودکه زمان موعود سوریه را رقم می زند.
ده سال جنگ، شهادت، مهاجرت و جانبازی سپری شد و هفت سال پیش از این نیز جنگ سوریه به اوج خود رسید و ارتش سوریه با حمایت جمهوری اسلامی ایران در دهها جبهه با تروریسم بین المللی وارد جنگ شد. در آن زمان نیروهای روسی حضور نداشتند و نیروهای آمریکایی هنوز خاک جزیره سوریه را اشغال نکرده بودند.

هفت سال پیش دمشق پایتخت سوریه از چهار جهت توسط تروریست‌ها محاصره شده بود و صدای راکت و مواد منفجره شبانه روز در گوش زمین و آسمان آن می پیچید و غوطه شرقی پایتخت را به محاصره در آورده بو. نه آنطور که برخی تصور کنند ارتش غوطه را محاصره کرده بود، هفت سال پیش تروریسم بین المللی در عباسیین و القابون و جوبر و دالیا و نیز المعضمیه و در دهها بلکه صدها روستا مستقر شده بود و افراد مسلح با تابعیت چچنی، اروپایی، آفریقایی و آسیایی آن را اشغال کرده بودند.

در سال 2014 باراک اوباما رئیس جمهور اسبق آمریکا، به عنوان رهبر ارکستر مجموعه دشمنان سوریه، با دولت خود به طور کامل بر پیگیری جزئی ترین جزییات جنگ علیه سوریه متمرکز شده بود و این مرد و دولتش نبرد علیه دمشق را مدیریت کرد و جو بایدن معاون وی و هیلاری کلینتون وزیر خارجه و همتایان انگلیسی ولیام هیگ و فرانسوی لوران فابیوس نیز در نواختن سمفونی این ارکستر با آنان همراه شدند گویی این نبرد در سواخل نورماندی جریان داشت.

در سال 2014، سوری ها زیر فشار قرار داشتند و با سینه‌های بی دفاع به جنگ تروریسم و به زانو درآوردن و گرسنگی پاسخ می دادند. در زمانی که برخی تبلیغات ارباب آمریکایی را تصدیق و تایید می‌کردند که زندگی زیباتر در انتظار سوری‌ها است، عرب ها و غربی ها فقط با این هدف به جنگ سوریه آمدند و آن را تحریم کردند. ادعای آنها این بود که صلح و آزادی و نیز دموکراسی را برای سوری‌ها و کشورشان به ارمغان می آورند.

در آن زمان موعد انتخابات ریاست جمهوری که دمشق عزم خود را برای برگزاری آن در سال 2014 جزم کرده بود فرا رسید، در آن روزها دمشق پایتخت سوریه محاصره شده بود و ارتش آن موانعی را ایجاد کرده بود تا از قلب پایتخت در برابر حملات تروریستی حمایت کرده و زندگی تقریبا طبیعی را برای اهالی آن تضمین کند. ملت سوریه در انتخابات ریاست جمهوری 2014 شرکت کرد و راکت ها و خمپاره‌های ظالمانه جاهلیت را به چالش کشید. سوری ها از هر سو برای انتخاب رئیس جمهور خود روانه شدند و صدایشان نه در گلو و حرفشان نه در کلام بلکه در وجدان بود.

ملت سوریه در آن زمان حماسه ای را در انتخابات ریاست جمهوری رقم زدند و این انتخابات سیلی محکمی به تمام کشورهایی بود که علیه ملت سوریه توطئه کردند و نیز ضربه سنگینی به تمام کشورهایی بود که تروریست ها را برای ریختن خود روانه کرده بودند.

هفت سال از آن زمان گذشته است تا دمشق این بار در روز هیجدهم آوریل 2021 از پیروزی جدیدی خبر بدهد که شامل اعلام زمان انتخابات بر اساس موعد قانون اساسی بود و ملت سوریه درهای پارلمان را گشودند تا پایبندی خود را به انتخابات قانونی اعلام کنند.

این یک تصمیم طبیعی و واقعی است که با اجماع ملی همراه است. شمارش معکوس برای رای گیری نیز آغاز شده است. آن هم پس از آنکه مجلس سوریه تشکیل جلسه داد و تعیین زمان انتخابات ریاست جمهوری را خواستار شد که هیجدهمین انتخابات از سال 1932 است و روز بیست و ششم می جاری برگزار خواهد شد.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *