در حالی دورکاری‌ها با توجه به وضعیت رنگ بندی شهرها از نظر کرونا برقرار است که برخی از شهروندان از دور کاری کارمندان برخی ادارات و پاسکاری امروز برو فردا بیا گلایه دارند.
به نقل از اخبارویژه از بیرجند ، کرونا که آمد مشکلات زیادی را برای مردم و اصناف رقم زد، کرونا این اسب چموش و سرکش علاوه براینکه از روزی که آمد چند مرحله کرکره اصناف را پایین کشید و دست اصناف را روی هم گذاشت اما از همان سال گذشته با توجه به وضعیت رنگ بندی شهرها کارمندان ادارات به دور کاری مشغول هستند.

حال آنچه این میان مطرح است اینکه مردم از روند دور کاری در برخی ادارات گلایه دارند چرا که معتقد هستند این دورکاری‌های کرونایی، دودش به چشم مردم می رود.

حکایت امروز برو، فردا بیا

یکی از شهروندان بیرجندی که از این روزهای کرونایی دل پری دارد به خبرنگار ما گفت: یکی از عواقب کنگر خوردن و لنگر انداختن کرونا دورکاری ادارات برای جلوگیری از شیوع این ویروس کشنده است اما اعمال این قانون، مراجعان به دستگاه‌های اجرایی و دیگر نهادها را با چالش درهای بسته اتاق‌ها و پاسخ گو نبودن برخی از کارکنانی که آن روز شیفت کاری شان بوده، مواجه کرده است.

احمدی با بیان اینکه مردم روزانه با مراجعه به اداره‌ها افزون بر در بسته اتاق کارشناسان مربوط با این پاسخ که همکاران دورکار هستند افزود: پاسخی که مواجه می‌شویم این است که امروز بروید فردا بیا و این را هم در نظر نمی‌گیرند که شاید برخی از ارباب رجوع از روستا و یا از شهرستان‌های اطراف بیایند و با این جمله امروز برو فردا بیا گره بیشتری به کارشان شود.

ارباب رجوع سرگردان و بلاتکلیف‌هستند

اکبری دیگر شهروند بیرجندی هم در حالی که کیفی از پرونده در دست دارد به خبرنگار ما گفت: مراجعه کنندگان به دستگاه‌های اجرایی که برخی از آن ها از روستاها به شهر می آیند، مجبورند برای دریافت استعلام یا گرفتن یک امضا چندین مرتبه به آن اداره مراجعه کنند و آخر هم بی پاسخ، سرگردان و بلاتکلیف بمانند.

وی با بیان اینکه برای استعلام یک روز مراجعه کردم که کارشناس در مأموریت خارج از شهرستان و روز بعد هم دورکار بود، ضمن گلایه از این روند کاری و سرگردانی و بلاتکلیفی مراجعان اظهار داشت: باید برای برخی کارمندان ابراز تاسف کرد چرا که در زمان دورکاری به کسب و کار و تجارت یا کار در تاکسی تلفنی یا بنگاه املاک خودرو می پردازند و اوقات دورکاری خود را می‌گذرانند.

این شهروند بیرجندی این را هم تاکید کرد که باید به آقایان مسئول گفت این دورکاری چه سودی برای مردم و چه تأثیری در رعایت محدودیت‌های کرونایی دارد؟

خبرنگارما هم پیرو گلایه‌های مردم از برخی ادارات در برخی شهرستان‌های خراسان جنوبی راهی تعدادی از دستگاه‌های اجرایی شد که با این موضوع مواجه شد که اغلب مراجعه کنندگان با معضل امروز برو فردا بیا به دلیل نبود کارکنان مواجه بودند.

آنچه مردم می‌خواهند این است که دورکاری به جای رفع مشکل و بهبود شرایط، مشکل ایجاد کرده و لازم است دولت آن را لغو کند چرا که برای برخی‌ها دورکاری برقرار شده است تا کارمندان در خانه بمانند ولی اغلب در شهر از این طرف به آن طرف می روند.
30 هزار دز واکسن جدید وارد استان شد

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در خراسان جنوبی هم با بیان اینکه لغو دورکاری منوط به واکسیناسیون است، گفت: در حال حاضر چند مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در استان آماده بهره برداری است.

غلامرضا شریف زاده افزود: در صورت تسریع ورود محموله‌های واکسن به استان این مراکز آغاز به کار خواهند کرد و همچنین با ورود این محموله تاکنون 486 هزار و 422 دز واکسن وارد استان شده است.

وی گفت: با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا شرط ورود دانشجویان به محیط‌های دانشگاهی و خوابگاهی مستلزم انجام دو نوبت واکسیناسیون کرونا است.

شریف زاده با بیان اینکه از 20 تیرماه تاکنون 169 مورد فوت ناشی از کرونا در استان ثبت شده است که از این تعداد 107 نفر معادل 63.3 درصد واکسن دریافت نکرده بودند و 41 نفر معادل 23 درصد یک نوبت واکسن و تنها 21 نفر معادل 12 درصد هر دو نوبت واکسن دریافت کرده بودند.

وی بیان داشت: در پیک پنجم کرونا که از 12 تیر ماه شروع شده تا کنون 184 مورد فوت ناشی از کارکنان در استان به ثبت رسیده است و تاکنون 39 درصد جمعیت واجد شرایط استان واکسن تزریق کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − سه =