به گزارش اخبار ویژه، 17 بهمن در سومین شب برنامه «ایران 45» کبری چهاردولی همسر شهید مسیح چهاردولی از شهدای ترور در سال 1364 به دست گروه منافقین به شهادت رسیدند به همراه نوه اش محمدحسین در استودیو حاضر شدند و به بیان خاطراتی از همسر شهیدشون پرداختند.
تلاش می کنند با تحریم های فکری و اقتصادی مردم را این انقلاب مأیوس کنند
محمدگل گیر از فعالان حوزه کارآفرینی با حضور در برنامه «ایران 45» با تأکید بر اینکه دشمنان این مرز و بوم تلاش می کنند تا با تحریم های فکری و اقتصادی مردم را این انقلاب مأیوس کنند افزود: آنها تلاش می کنند میان مردم تفرقه بیاندازند و مردم را از تصمیم برای آینده کشورشان منصرف کنند. ما باید خودمان برای آینده مان تصمیم بگیریم!
کارآفرینی هنر است
مجید هادی فعال دانش بنیان و کارآفرین از دیگر میهمان حاضر در برنامه با بیان اینکه کارآفرینی سن و سال ندارد و سواد خاصی نیاز ندارد افزود: بسیاری از صنعتگران حرفه ای دنیا و سرمایه داران دنیا اشخاصی بودند که از کارگری شروع و بعدها وکسب و کاری ایجاد کردند که مجموعه بزرگی بتواند در آن فعالیت کند.
وی ادامه داد : ما در حوزه فروش اقساطی کالا فعال هستیم و با همکاری بانک ها با ایجاد صد نمایندگی در مرزهای دور افتاده کشور چون اشنویه ، زاهدان کالاهایی مورد نیاز مردم را اقساطی به آنان ارایه می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: صد نمایندگی ما در دور افتاده ترین نقاط کشور 50 فروشگاه تحت پوشش خود دارند ، کارآفرینی هنر است، از 13 در بازار کاسب شدم و بعدها ادامه تحصیل دادم و خودم را به روز کردم، در دفتر مرکزی سی نفر پرسنل دارم و سعی می کنم همکاران زیر مجموعه ام از نظر امکانات و درآمدی در محیطی دوستانه و امن کار کنند.
وی تأکید کرد : لازمه اینکه یک کارآفرین موفق باشد داشتن سواد رسانه ای است، تمام دنیا به سمت فروش اینترنتی در سایت های مختلف رفته و تمام تبلیغات ما رسانه ای است، اگر تبلیغات میدانی و رسانه ای نباشد کسب وکار ما رونق چندانی ندارد.
شاخص توسعه مدارس روستایی بعد انقلاب مثبت و به آن توجه ویژه ای شده است
رضا قربانی کارشناس صنعت آموزش کشور در سومین شب از برنامه «ایران 45» به تحولات آموزش و پرورش بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت : آموزش و پرورش در 45 سال انقلاب اسلامی نمره قابل قبولی کسب کرده است ، آموزش و پرورش یک دستگاه فراگیر حاکمیتی است که در دور افتاده ترین نقاط کشور مشغول خدمت رسانی است.
وی خاطرنشان کرد : معلمان در مناطق صعب العبور روستاهایی خدمت رسانی می کنند، شاخص توسعه مدارس روستایی بعد انقلاب با درایت مسوولان و تصمیم گیران در همه دولت ها مثبت بوده و به آن توجه ویژه ای شده است. خیران مدرسه ساز و سازمان نوسازی مدارش کشور در محرومیت زدایی آموزش و پرورش کشور زحمات زیادی را متحمل شده اند.
وی ابراز امیدواری کرد : خوشبختانه امروز با توسعه ای که اتفاق افتاده این محرومیت ها برطرف شده و مدارس شهری در کلان شهرها تک شیفت شدند و به ندرت دو شیفته هستند.
وی اظهار داشت : در اسناد بالادستی صنعت تحول آموزش کشور تدوین شده و اهداف را مشخص کرده ، هنوز کلاس بدون معلم داریم اما دلیل نمی شود منابع را نبینیم، ما درحوزه جذب معلمان آموزشی آمار بالایی داریم و به علت جمعیت بالای کارکنان آموزشی به یک دستگاه فراگیر تبدیل شده است.
در ادامه این برنامه دو ساعته در فواصل برنامه گروه سرود بانوان نوجوان زینبیون ن در دو بخش برنامه به اجرای سرود پرداختند.
مدیریت جهادی یعنی پای کار باشی
سید مرتضی موسویان از مدیرانی انقلابی کشور که از میهمانان حاضر در سومین شب برنامه بودند با اشاره به اینکه ما به مردم متعلق هستیم تا درخدمت مردم باشیم ادامه داد : تخصصم معماری است و شهرسازی است و در دهه های پیشین شهردار و مدیریت جهادی می کردم، خیلی مواقع پیش می آمد تا پاسی از شب و گاهی تا روزهای آغازین صبح همراه همکاران عمرانی و خدماتی در خیابان بودیم و سعی می کردیم یک کار باکیفیت را به مردم ارایه کنیم و زمان را کوتاه کنیم نه اینکه پروژه ای سالیان سال طول بکشد و مردم از عملکرد ما مدیران ناراضی باشند.
وی خاطرنشان کرد : مدیریت جهادی یعنی پای کار باشی ، کمیت، کیفیت و سرعت کنار هم لازمه مدیریت جهادی است ، اگر مدیریت جهادی نبود ما به 45 سالگی انقلاب نمی رسیدیم ، در طول این چند دهه کارهای عظیمی شده و همه مردم، دولت و بخش خصوصی باید کمک کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.
وی افزود : آنچه دفاع مقدس را پیش برد مدیریت جهادی بود، ما در دوران دفاع مقدس رزمندگان داشتیم که بدون وقفه ایثار می کردند به این امید که جنگ را به پایان برساندند، بعد از جنگ مدیران جهادی بودند که در بخش سازندگی ایثار کردند و توانستیم گام های بلندی در همه زمینه ها داشته باشیم ، یکسری کم کاری شده که می بایست این تلاش ها را تحت الاشعاع قرار دهد و همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند باید جهادی کار کنیم.
وی تأکید کرد : شاید ما در این سن و سال خسته باشیم اما تجربه خود را در اختیار جوانان پرانرژی و با انگیزه می گذاریم تا در مسیر سازندگی به کار ببرند ، جوان ها باید در صحنه باشند و به آنها فرصت کار داد.
وی تصریح کرد : بعنوان یک مدیر جهادی که چهار دهه در عرصه تولید مسکن و شهرسازی در شهرداری ها فعال بودم این انقلاب ثمره خون شهداست، مردم باید به مدیران جهادی کشور کمک کند تا بتوانیم کشوری پیشرفته و شکوفا داشته باشیم.
نیروی انتظامی و شهرداری از صنف بازیافت کارتن حمایت کند
مهدی شکراللهی کار آفرین حوزه باریافت کارتن با همراهی پسر کوچکش ابوالفضل در برنامه ایران 45 حاضر شدند و او از خدماتی که همکارانش به چرخه محیط زیست می کنند گفت: این مجموعه با بازیافت روزانه صد تن ضایعات کارتن توانسته خدمات ارزنده ای به محیط زیست کشور کند.
او به یک دهه خدماتش در عرصه بازیافت کارتن در استان تهران اشاره کرد و گفت : از سال 1398 با سه نفر فعالیتش را آغاز کرده و در حال حاضر با تلاش های شبانه روزی حالا با 12 پرسنل یک دهه است که در این کارگاه تولیدی مشغول به فعالیت است.
وی ادامه می دهد : منابع انسانی هر کسب و کاری عامل رشد و موفقیت آن است ، این مجموعه با دارا بودن پرسنل متعهد و مجرب توانسته جزء بنگاه های اقتصادی کوچک اما پویا در استان تهران باشد.
وی با اشاره به اینکه یکی از دستاوردهای این بنگاه اقتصادی ایجاد درآمد و کسب و کار برای پرسنل و مشتریانش است خاطرنشان کرد : یکی از ویژگی های منحصر به فرد این مجموعه قیمت گذاری اصولی براساس شناخت درست از مشتریان خود است، این بنگاه اقتصادی با سابقه فعالیتی بیش از یک دهه در صنعت پرس کارتن توانسته رضایت مشتریان خود را فراهم کند.
وی به مشکلات پیش روی همکارانش در حوزه بازیافت کارتن در سطح شهر اشاره کرد و گفت : یکی از مشکلاتی حوزه ما با آن روبرو است آن است که پیمانکاران شهرداری با استقرار گشت های بازیافت خیابانی موجب می شوند دوره گردهای مغازه دار که می خواهند کارتن های خود را به من بازیافت کننده تحویل دهند گشت بازیافت مانع کارشان می شود.
وی از نیروی انتظامی درخواست کرد تا از همکاران صنف بازیافت کارتن در استان تهران حمایت کنند او در ادامه خاطرنشان کرد : سختی کار آنجاست وانت باری که از مغازه دار کارتن های بازیافتی را خریداری می کند بدون دلیل گشت بازیافت توقیفش می کند ، همکاران ما در حوزه بازیافت کارتن با مشکلات اقتصادی روبرو هستند که از طریق جمع آوری این بازیافتی ها به دنبال کسب درآمد حلال هستند و جزو اقشار آسیب دیده جامعه اند و نیروی انتظامی و شهرداری می بایست از آنها حمایت کند.
برنامه «ایران ۴۵» برنامه ترکیبی است که به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از 15 تا 22 بهمن 1402 به تهیه کنندگی حسین روزبهانی ، کارگردانی ایمان قاسم پور ، محمد جوادی نژاد مدیر تولید و با اجرای جواد تشکری با حضور مادران ، همسران شهید ، فعالین اقتصادی ، مدیران جهادی ، مخترعان ، ورزشکاران موفق ، گروه های سرود دانش آموزی و ارایه آخرین اخبار چهل و دومین جشنواره فیلم فجر هر شب از شبکه سپهر روی آنتن می رود.
با تشکر از تیم رسانه ای آقای دکتر هادی گرجی و خانم مهدیه قطبی کهن