بنده نسبتی با بابک زنجانی ندارم

خانه بلاکچین ایران یک اتحادیه منطقه ای با دیدگاه جهانی است

به گزارش اخبارویژه ، علی زنجانی در پاسخ به این سوال که آیا ایشان نسبتی با بابک زنجانی دارند یا خیر؟ تاکید کرد:بنده علی پاک باخته گان زنجانی هستم و نسبتی با بابک زنجانی ندارم.

علی پاک باخته گان زنجانی،
رئیس هیات مدیره خانه بلاک چین ایران در گفت و گو با خبرنگار خبرفوری با اشاره به فعالیت این مجموعه توضیح داد: خانه بلاکچین ایران یک اتحادیه منطقه ای با دیدگاه جهانی است که با هدف هماهنگ کردن فعالیت های داخلی و بین المللی برای ایجاد کارآمدترین روش ها برای پیشرفت این صنعت بر پایه عدالت پایدار و توسعه همه جانبه تمامی فعالین این رشته پایه گذاری شده است.

وی افزود: این دفتر برای ایجاد سیاست های پیشرونده، افزایش قابلیت های همکاری بین المللی و همکاری در سیاست های کلیدی نظارتی جهانی برای رسیدن به دنیایی با فرصت های برابر در رقابت کار می کند.

رئیس هیات مدیره خانه بلاک چین ایران ادامه داد: هدف ما در خانه بلاک چین ، آموزش افراد حقیقی و حقوقی و سیاستگذاران برای درک مفهوم ICO ها و استفاده درست از آنهاست ، در عین حال ارائه روش های استاندارد و مبتنی بر اصول سرمایه گذاری و بازاریابی در چارچوب الزامات هر صنعت است و تحلیل های درست از منابع شناخته شده از اطلاعات کلیدی بازار ارائه می دهد.

پاک باخته گان زنجانی افزود: یکی دیگر از اهداف خانه بلاک چین ، ایجاد تعادل درست بین خلاقیت و نوآوری واقعی و واقع بینانه براساس قوانین حاکم بر تجارت بگونه ای است که بعضی سود جویان موجب اخلال در بازار و در نتیجه از بین رفتن اعتماد و اطمینان بین سرمایه گذاران و سرمایه پذیران نشوند.

رئیس هیات مدیره خانه بلاک چین در عین حال بیان کرد: برنامه نویسی، آموزش، پژوهش، تحلیل گری، معامله گری و تولید محتوا برای نشریه رمز ارزها از دیگر فعالیت های این مجموعه است، در عین حال موفق شدیم مجوز اولین نشریه رمز ارزها را از وزارت ارشاد بگیریم که تا به حال پنج شماره از آن به چاپ رسیده است و محتوای مناسبی برای علاقه مندان به این حوزه دارد.

عضو کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در ادامه ی گفت و گوی خود به فعالیت هایش در سازمان نظام صنفی رایانه ای اشاره کرده و اظهار کرد: چند ماه گذشته سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور تصمیم گرفت کمیسیون رمز ارز و بلاک چین را تشکیل دهد که در ابتدا این کمیسیون ها در استانها تشکیل شد و در استان البرز نیز ریاست این کمیسیون را عهده دار شدم، پس از آن، انتخابات اعضای اصلی کمیسیون رمز ارز و بلاک چین برگزار شد که به عضویت این کمیسیون در آمدم که در همین جا از مسئولان درخواست می کنم برای تصمیم گیری و قانونگذاری، نظرات اعضای این کمیسیون را بشنوند چون افراد متخصص در این حوزه در اين کمیسیون گردهم آمدند.

وی ادامه داد: در ذیل این کمیسیون چهار کارگروه شامل کار گروه تبادل برای صرافی های داخلی، کارگروه استخراج (کسانی که به صورت قانونی فعالیت استخراج انجام می دهند، می توانند عضو کارگروه شوند) ، کارگروه تعمیرات ماینر ها‌ ( مجوزهایی از طرف سازمان به تعمیر کنندگان ماینر ها داده می شود) و کارگروه چهارم با عنوان آموزش و رسانه تشکیل شد‌ كه رياست اين كارگروه بعهده اينجانب ميباشد

وی در ادامه از برگزاری دوره های آموزشی در حوزه رمز ارزها و موضوعات مرتبط با این حوزه خبر داد و اظهار کرد: قرار است دوره های آموزشی برگزار کنیم که از ریاست سازمان نظام صنفی رایانه ای و در عین حال رئیس کمیسیون رمز ارز تقاضا كرديم در این زمینه توجه و همکاری لازم را داشته باشند تا این جلسه آموزشی با خروجی بهتری برگزار شود. همچنین از مسئولان، مدیران بانک ها، وزرا و نمایندگان مجلس درخواست می‌کنیم در این دوره ها شرکت کنند که این دوره ها توسط خانه بلاک چین با همکاری سازمان نظام صنفی، دانشگاه آزاد، پیام نور، دانشگاه ملی شیراز ، آکادمی بین المللی اَپتِك هندوستان و ٣ دانشگاه بين المللى برگزار می شود و بعد از برگزاری دوره ها، گواهینامه ای نیز با لوگو دانشگاههاى اعلام شده به شرکت کنندگان داده می شود.

پاک باخته گان زنجانی در بخشی از سخنان خود درباره مزرعه ای واقع در غرب تهران که گفته می شد چهار درصد از برق کل کشور را به صورت غیر قانونی برای استخراج رمز ارز استفاده می‌کرد، توضیح داد: به اعتقاد بنده این چهار درصد کاملا اغراق است چون ما به طور کلی ۸۵ هزار مگاوات برق تولیدی کشورمان است، منهای نیروگاه های خاموش؛ ( در کمیسیون به این موضوع پرداختیم که این نیروگاه ها باید فعال شوند) که ۴ درصد از برق کشور حدود ۳۴۰۰ مگاوات می شود؛ بنده همین جا اعلام می کنم اگر این میزان برق در اختیار کمیسیون رمز ارز قرار بگیرد تعهد می دهم که این کمیسیون می‌تواند سالیانه ٢٥٠ تا ۳٠٠ هزار میلیارد ريال درآمد برای دولت ایجاد کند.

رئیس هیئت مدیره شرکت فناورى دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت های این شرکت نیز توضیح داد: ما در عرصه های بین المللی، فعالیت هایی را در کشورهای انگلستان، اوکراین، ترکیه، عراق و عمان داریم و برای اولین بار در دنيا نیز از دستگاه POS اندرويدى بيتكوين بربستر لايتنينگ در هشتمین نمایشگاه و کنگره شبکه، انرژی و شهر هوشمند که در خرداد ماه سال جاری در استانبول برگزار شد، رونمایی کردیم که هدف اصلي ما این است که کشورمان و فعالان ایرانی این حوزه را به عنوان توسعه دهندگان صنعت بلاكچين به دنيا معرفى كنيم.

وی در بخشی از سخنان خود به مردم هشدار داد: به هیچ وجه قبل از آموزش وارد این حوزه نشوند، بهتر است در ابتدا دوره‌های آموزشی معتبر را سپری کنند و با علم و دانش بتوانند با موفقیت در این حوزه وارد شوند‌

پاک باخته گان زنجانی همچنین با بیان اینکه اولین دستگاه ATM رمز ارز را در ایران رونمایی و تولید کردیم گفت: حدود ۱۹ سال در معاملات مالی بازارهای جهانی فعالیت دارم و در طی این سالها با اندیکاتورهایی مواجه می شدم که می توان گفت تحلیل درستی را از بازارهای مالی ارائه نمی دادند که همین موضوع مشکلاتی را ایجاد می کرد بنابراین ما در شرکت فناور دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان تلاش کردیم به این سمت برویم که از طریق هوش مصنوعی، اندیکاتوری تولید کنیم که بر اساس دیتا هایی که از سراسر دنیا جمع می‌کند مسیر درست و نمودار صحیحی را ایجاد کند و در عین حال ربات های تحلیل گری بر پایه هوش مصنوعی داریم که بازار را تحلیل می کند و نشان می دهد بهتر است در چه مسیری حرکت کنیم.

وی در عین حال تاکید کرد: تقاضا می‌کنم مسئولان به این امر بیشتر توجه کنند و آگاهی رسانی برای عموم مردم افزایش یابد؛ به اعتقاد بنده فرا فناوری بلاک چین بسیار برای کشور درآمدزاست و مسئولان بعد از آموزش و آگاهی سازی می توانند در بستر قانونگذاری اقدام کنند.

پاک باخته گان زنجانی همچنین با اشاره به نمایشگاه جیتکس که همه ساله در دوبی برگزار می شود اظهار کرر: مجموعه ما امسال برای اولین بار در جیتکس حضور خواهد داشت که این نمایشگاه می تواند نتیجه و خروجی مفیدی برای ما به همراه داشته باشد.

عضو کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه پول مجازی بر خلاف رمزارز، لزوماً رمزنگاری شده نیست یادآورشد: در پول‌های مجازی، همچنان شخص ثالثی وجود دارد که به‌طور متمرکز بر این پول نظارت دارد. ارزهای دیجیتالی در حقیقت ارزهایی هستند که با پروتکل‌های رمزگذاری‌شده طراحی می‌شوند و هدف‌شان کاهش تقلب و ممانعت از جعل و کلاه‌برداری ارزی است.

پاک باخته گان زنجانی با بیان اینکه مهم‌ترین ویژگی ارز دیجیتال در غیرمتمرکز بودن آن است. یعنی هیچ نهاد، سازمان یا دولت خاصی، آن را تحت نظارت و کنترل خود ندارد افزود: در نتیجه، دیگر خبری از دخالت دولت‌ها در مدیریت و پیشبرد پروژه‌های موجود در شبکه بلاک‌چین نیست. شبکه بلاکچین، شبکه‌ای وسیع و گسترده است که ارزهای دیجیتالی در بستر آن تبادل می‌شوند. استفاده از انواع ارز دیجیتال برای تراکنش‌های مالی مختلف از نقاط گوناگون دنیا مقدور است. برای انجام هرگونه تراکنش با ارز دیجیتالی در بستری گسترده نیاز به کلید‌های عمومی و خصوصی وجود دارد.

عضو کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه ای با اشاره به اینکه یکی از دلایل عمده‌ این موضوع، تخصصی بودن بیش از حد ساز و کار انواع ارز ها است گفت: .کشور ما در سالهای اخیر در حوزه تجارت الکترونیکی روند رو به رشدی را تجربه کرده بود اما سهم درآمد ایران از تجارت الکترونیکی در منطقه و در بین کشورهای همسایه هم چنان کم است؛ بحث رمز ارزها و فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال یکی از راههای رسیدن به اقتصادی دیجیتالی است و با توجه به اینکه از عمر رمزارزها در اقتصاد جهان سال‌هایی نسبتا طولانی گذشته اما در ایران ، این موضوع همچنان با چالش ها و محدودیت هایی روبرو است و می توان گفت قوانین لازم برای اداره این ارزها وجود ندارد .

پاک باخته گان زنجانی با تاکید بر اینکه برای خرید و فروش و صرافی‌هایی که در حوزه رمز ارزها فعالیت می‌کنند قوانین دقیقی وجود ندارد و همین امر، باعث شده نگرانی‌هایی درباره احتمال کلاهبرداری و از بین رفتن سرمایه مردم به وجور بیاید گفت: بخش خصوصی فعال در این‌حوزه باید به این نکته توجه کنند که ممکن است سیاست‌گذار به دلیل تعجیل یا عدم شناخت در این حوزه به شیوه نادرستی تصمیم‌گیری کند ولی بخش خصوصی باید تلاش خود را برای شناساندن بسترهای این صنعت انجام دهد و می توان گفت که دغدغه مردم و کسب‌وکارها در حوزه رمزارزها ، بلاتکلیفی مسائل قانونی، عدم امنیت و کلاهبرداری و یا نبود پشتوانه قوی در این حوزه است که طبیعتا نیاز به آموزش و فرهنگ سازی دارد.

رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان فناوری زنجیره بلوکی سبحان تصریح کرد: ماینینگ و استخراج ارزهای دیجیتال ضمن ارزآوری می‌تواند در تسهیل تجارت بین المللی کمک کند. بازرگانان می‌توانند با استفاده از رمزارزهای تولید شده نسبت به واردات کالا اقدام کنند و مشکلات تحریم بانکی برای پرداخت هزینه‌ها را دور بزنند.

پاک باخته گان زنجانی در عین حال بیان کرد: فناوری بلاکچین در بسیاری از مواقع معادل رمزارز گرفته می‌شود، اما این اشتباه است، چون یکی از حوزه‌هایی که با استفاده از فناوری بلاک‌چین به آن پرداخته می‌شود، بحث رمزارزهاست. ضمن این‌که می‌توان از منظرهای مختلف به رمزارزها نگاه کرد. اصل منظر، بحث کلان حاکمیتی است.

وی ادامه داد: بلاکچین یک فناوری است که کاربردهای زیادی دارد و یکی از کاربردهایش رمرزارزهاست. برآوردی که وجود دارد این است که خود بلاک‌چین می‌تواند شروع یک سری تحولات فناوری باشد که منجر به تحولات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی شود و می‌تواند در آینده‌ای نه چندان دور چیزی شبیه نقش IT یا انفجار اطلاعات داشته باشد. بنابراین نمی‌توان آن را محدود به بیت‌کوین و ماینینگ کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =