از زمان ابلاغ شیوه نامه تاکنون تعداد ۱۳۵ هزار و ۱۰۷ مورد بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا انجام شده که در این بررسی‌ها تعداد ۳۱۸۷ مورد واحد متخلف شناسایی و پرونده تخلف این واحدها به ارزش بیش از ۹۰۴ میلیارد تومان تشکیل و جهت صدور رای نهایی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان‌ها ارسال شده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، در راستای ابلاغ شیوه نامه بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا و با هدف مقابله با احتکار احتمالی کالا، در آذر ماه امسال بیش از ۸۰۰۰ بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا در سراسر کشور توسط بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت انجام شده است.

براساس این گزارش طی این مدت ۲۸۱ پرونده تخلف به ارزش ریالی بیش از ۱۱۲ میلیارد تومان تشکیل و به تعزیرات ارسال شده است.

به طور کلی بعد از ابلاغ شیوه نامه تاکنون تعداد ۱۳۵ هزار و ۱۰۷ مورد بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا انجام شده که در این بررسی‌ها تعداد ۳۱۸۷ مورد واحد متخلف شناسایی و پرونده تخلف این واحدها به ارزش بیش از ۹۰۴ میلیارد تومان تشکیل و جهت صدور رای نهایی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان‌ها ارسال شده است.

شیوه‌ نامه بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا اواخر آبان ماه سال گذشته ابلاغ شد که بر اساس آن ۱۰ قلم کالا برای رصد و پایش مستمر و الزام به انباشت شامل برنج، ذرت دامی، شکر، لاستیک، چای، کاغذ چاپ و تحریر و روزنامه، کنجاله سویا، گندم، جو و روغن موتور دارای اولویت است و بسته به اینکه واحد مورد بازرسی دارای اقلام مشمول تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بوده یا خیر و اینکه کالاهای مشمول در سامانه جامع انبارها ثبت شده است یا خیر، بر اساس ضوابط این شیوه‌نامه برخورد لازم صورت می‌گیرد. همچنین در شیوه نامه یاد شده از تمامی واحدهای مشمول خواسته شد تا ضمن ثبت‌نام و ثبت بارنامه‌های صادره در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا اقدام کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − دوازده =